Min tjänster

Strået vassare

Vårda ditt hår genom att klippa dig regelbundet

Tvätt Klipp & Fön

Klippning & styling

Upplev en skön stund hos en av dem bästa frisörerna i Göteborg. Izabella har 28 års erfarenhet inom frisörbranschen. Hon är en kreativ perfektionist vad gäller klippning och styling. Du får ditt hår tvättat med en lång och skön huvudmassage med ett schampo som passar din hårbotten, en frisyr så som du vill ha det eller om du vill uppleva något nytt, ber du Izabella ha fria händer. Du kommer inte bli besviken. Slutligen får du en perfekt styling och några råd om vilka produkter som passar dig och hur du tar hand om ditt hår och hårbotten. Pris: Intro erbjudande från 490: –

Vårda din hårbotten

Hårologisk behandling

Kombinera klippningen med en hårologisk behandling

Håranalys, Ca 20 min borstning av hårbotten med en äkta vildsvin borste för att ta bort beläggningar, följt av huvudmassage, klippning av alla slitna hårtoppar eller om du föredrar hel klippning går också bra, Hår inpackning med specialoljor och konsultation om hur du ska ta hand om ditt hår i framtiden.

Intro pris 790:-

Du är så värd det! Läs mer omVad är en Hårologisk behandling?

Lämna stressen utanför och kom in till oss så tar vi hand om dig

Fest & Bruduppsättning eller varför inte ha din möhippa hos oss 

Izabella Är en hårkonstnär. Det finns i princip inte någon håruppsättning, klippning eller färgning hon inte kan göra. Hennes fantasi är obegränsad. Du är alltid välkommen in att rådfråga. Hon kommer definitivt att inspirera dig att göra en förändring till det bättre. 

Våga förändra! Det vi ångrar mest i livet är det vi aldrig vågade prova!

Läs mer om våra priser här  

Intro pris uppsättning från 790:-

Pris färg och sling från 890:-