Vem jag är

Vi ser dig, hör dig och älskar dig! Välkommen!

Vad jag gör i dag

I dagsläget har jag en liten studio belägen i hjärtat av Göteborgs stad Landala torg där jag  jobbar som pt inom yoga, meditation och  och har sittningar inom andlig vägledning, personlig/andlig utveckling och coachning. 

Jag jobbar även som frisör hårolog på The Beauty Boutique som är belägen på Kungsportsavenyen 43 där jag hjälper  folk att hålla håret vackert och friskt.

Oavsett om du är en erfaren yogastudent eller aldrig har övat yoga förut, erbjuder ja lämpliga yoga och mindfulness övningar för dig (där du befinner dig i din vighet just nu) så att du kan börja på rätt sätt. Jag är här för att vägleda dig och hjälpa dig gå vidare med denna underbara praxis. Du kan läsa mer om min träningsform här 9 YOGA NIVÅER här

Känn dig fri att kontakta mig om du har frågor eller funderingar kring yoga och hår eller veta mer om mig / oss. Gå gärna in och läs mer om mina erbjudanden som frisör hårolog här ,mina kombinerade paket, erbjudanden och mina egna yoga kombinationer .

Önskar dig obegränsat mycket ljus och kärlek

/Izabella Marija Angeliva

Lite kort om min resa i livet

Jag är i grund och botten frisör men är även utbildad och certifierad samtalsterapeut, internationell livs coach, mentor i meditation, gruppledare, certifierad healer, aromaterapeut, yogalärare, konstnär, silversmed och webbdesigner. Jag har avslutat två kurser i organisations / ledarskap och psykologi. Människor har alltid varit mitt största intresse. Hur vi tänker, varför vi säger och handlar som vi gör. Svaret på dessa frågor är både vetenskapliga och andliga enligt mig. I min värld är vi här för att förena båda världarna. Den andliga och den fysiska. 

1991 hamnade jag på en frisörsalong som praktikant och då skulle jag självklart bli frisör och ingenting annat enligt Frisören som ägde salongen där. Jag började samtidigt läsa på frisörskolan och Lisbeth som frisörskan heter där jag praktiserade lärde mig att klippa inom loppet av 6 månader. Hon skickade mig på alla möjliga event och tävlingar och vi vann priser. Efter något år gick hon i pension och jag tog över hennes salong och drev den vidare själv.

Jag har haft mitt eget företag som frisör, coaching, försäljning av produkter, undervisning och utveckling av mig själva och andra både andligt, fysiskt och mentalt i cirka 28 år.

Jag startade mitt första företag 1993 och ägde det till 2001. År 2000 kolliderade jag med bilen och det var ett mirakel att jag överlevde. Efter det fick jag ett kraftfullt uppvaknande om vad meningen med livet är.

2002 trodde jag att jag hade träffat mannen i mitt liv. Vi fick två fantastiska barn. Gloria och Gabriella. När Gloria föddes dog  jag en kort stund och det blev ett akut kejsarsnitt. Detta resulterade i en spirituell Kris. (Skriver förmodligen en bok om det en dag) men under tiden kan du läsa mer om detta i min blogg. Jag hade mitt företag i huset där vi bodde i 6 år. Jag utvecklades andligt på alla nivåer av mindfulness och personlig utveckling, blev silver-, smyckesdesigner och tog ut ett patent för namnet GIG-kollektionen. Jag samarbetade med Indien.

GIG står för mina två döttrar Gloria And Gabriella och Me Izabella

2007 separerade vi med barnens far och jag var tvungen att lägga min framgång med smycken åt sidan. Jag köpte en salong med solglasögon när jag designade en ny salong i Torslanda på ”den gamla flygplatsvägen” som jag hade på 6 år. Där arbetade jag med mindfulness, massage, life coaching och frisör. Jag gick in i väggen (som svenska folk säger för att ha arbetat för mycket) förmodligen under 2011 och jag hade funderat över hur mitt liv kommer att bli i framtiden. Jag anlitade en massör och var tvungen att släppa coachningen och bara hålla mig till hårklädsel.

2012 öppnade jag M & M-skönhet i Torslanda “Amhults resecentrum” (i Göteborg). Där jag arbetar tillsammans med min syster i cirka 5 år är jag så stolt över henne. 2016 gick jag “så kallade” in i väggen igen. Där jag hamnade i en kris som skapade ett fruktansvärt trauma i mitt liv, hamnade jag i en skattesikt och kraschade igen med bilen eftersom jag fortfarande inte förstår hur jag hamnade där. Allt detta resulterade i en stor mental och fysisk utbrändhet och depression som resulterade i en fantastisk uppvaknande senare.

Plötsligt i början av 2018 började jag se ljuset i tunneln. En slående vision blev verklighet från ingenstans. Mitt i krisen träffade jag en fantastisk man (trodde jag). Han kom in som en virvelvind i mitt liv och blåste bort all dålig frukt och blad så att säga. Jag började läka. Ingenting var perfekt, långt borta, men den här mannen duschade mig med så mycket kärlek, ödmjukhet och värme att alla väggar jag byggt upp omkring mig började brytas ner, allt stål jag skyddade mig med smälte och alla de ord jag ville säga men kunde blev uttalade. All glädje han gav mig kraschade så snart vi flyttade in tillsammans. Den här mannen blev min värsta mardröm.

(Du kan läsa mer om den här historien på min blogg) Den goda delen av denna berättelse är att jag äntligen vet hur jag skall älskar mig själv och detta är i sanning ett MIRIKL. Efter detta har många bra och dåliga saker hänt naturligtvis men saken är den att allt jag upplevt efter den breakdownen hanterade jag med högt självförtroende, självrespekt och en hög dos självkärlek. Inte en enda demon kan komma in i min energi igen.

Mitt nästa mirakel i livet händer faktiskt just nu 2020. Vissa delar kommer jag skriva om i bloggen.

Meningen med livet, tror jag är utveckling. För att få livets flöde måste du ha ett mål. Njuta på vägen och viktigast av att ha kul på vägen till målet. Livet är tyvärr inte alltid kul på grund av det system som styr oss, vår uppväxt som har kännetecknat oss och till och med våra personligheter och attityder. Men det är därför det finns rådgivare, terapeuter, tränare, spirituella guruer, präster, hela Bibeln som kan hjälpa till. Om du vill nå ett högre medvetande, ett lyckligare och mer tillfredsställande liv, måste du vara öppen och söka sanningen genom förebilder och rätt mentorer.

Sanningen är: Vi kommer alla till samma plats i slutändan. Frågan är hur bra du lever, ler och älskar fram till dess. Vad tar du med dig till den så kallade graven? Men i min värld finns det ingen grav. Det sker onödigt och skadar planeten med bakterier. För mig finns det en enhet och den är evig. När den enheten inom varje individ förenas med det högsta kommer den inte tillbaka till jorden längre. Det stannar kvar med den eviga enheten som inte kan förklaras. Namnet på denna enhet är LOVE.

Jag är här som yoga- och mindfulness-lärare, livscoach, terapeut, healer, numerolog, aromaterapi massör, din vän och så klart din frisör när du behöver det lilla extra.

Kontakta mig. Jag längtar efter att hjälpa dig 

Tack för att du läste detta och tack för att du finns. Jag älskar dig precis som jag älskar mig 

Jag välkomnar dig med ett stort öppet hjärta

En fin Yoga dikt: Ur “Vi är redan framme” Thich Nhat Hanh
Vårt sanna hem är detta ögonblick. Att leva i detta ögonblick är ett mirakel. Det är inte att gå på vatten som är det stora miraklet. Miraklet är att gå på den gröna jorden just i detta ögonblick, att glädjas åt friden som finns omkring oss just nu. *Frid finns runt omkring oss – i världen och i naturen – och inom oss – i vår kropp och vår själ. När vi lär sos att förnimma denna frid, kommer vi att helas och omvandlas. Det är inte en fråga om tro utan om övning.

Yoga lär oss att bota det som inte behöver uthärdas och uthärda det som inte kan botas …

Lyssna på din kropp! Den är smartare än du…

När jag var 15 och skulle välja gymnasium skulle jag läsa till hotel och konferens och resa jorden runt. I stället lärde jag mig klippa på 6 månader, började läsa på frisörskolan, tävla och ändå resa jorden runt. Det blir inte alltid som man tänkt sig 🙂 Ibland blir det bättre och ibland sämre. Det viktigaste är att man tar ansvar för sina besluten även om dem är dåliga. Livet är för kort för att stanna kvar i ånger och dåliga val. Gör om och gör rätt! Next!

Ett liv som levs i fullständig belåtenhet, sinnesfrid och lycka befriar sig alltid från allt som den inte önskar.

En dag gick jag in i en pysselaffär för att shoppa lite roligt pyssel till mina barn. Där satt två kvinnor och gjorde smycken. Jag frågade hur man gör det och då bjöd dem in mig på smycke kurs. Där efter drunknade jag i alla pärlornas färger. Jag blev silversmed, gjorde egendesignade smycken, reste till indien för att handla silver och stenar och tog patent på namnet the GIG.

Logiken tar dig från A – B men kreativiteten tar dig vart som helst. Jag är en ganska logisk person och behöver därför vara kreativ. På senare år har jag förstått att allt jag skapat i mitt liv har skapats först av mina tankar. Nu vet jag att mina kreativa tankar är dem som tagit mig längt i livet. När logiken träder in skapas en gräns. Den är värd att observera och se om den är sann…

Människan tittar för mycket på Tv Tycker jag. Om alla skapade mer konst genom att måla, skriva, göra smycken, laga nyttig mat, titta in varandras ögon, Våga utforska den sexuella delen med sin partner mer, våga bjuda på sig själv, skratta för ingenting och bara vara tyst ibland skulle världen vara en fantastiskt meditativ plats att leva på.

I FEEL YOU

Izabella Marija Angeliva

Hatha Yoga Trainer

Prova första yoga passet gratis

Jag är verkligen hängivna till det jag gör ...